Tampereen Kassajärjestelmät - Solmio-Yoximo kassapääte

Tampereen Kassajärjestelmät - Solmio ja maksupäätteet

Tampereen Kassajärjestelmät - Solmio ja maksupääte

Kassajärjestelmät

Vapauta itsesi tekemään tuottavaa työtä ja ota käyttöösi toimintaasi tukeva kassajärjestelmä! Me neuvomme ja opastamme sinua suunnittelemaan ja valitsemaan sopivimman kokonaisuuden. 


Soita puh. 03-254 6100 tai poikkea käymään toimistollamme.

Teemme sinulle tarjouksen kassajärjestelmästä, joka parhaiten sopii sinun liiketoimintaasi!


Solmio®-kassajärjestelmä myymälöihin sekä liikkuvaan myyntiin

Tilaamalla Solmio®-kassan, saat kaiken mitä tarvitset reippaaseen starttiin ilman alkuinvestointeja. Yrittäjänä tarvitset vakaasti toimivan ja etänä hallittavan kassaympäristön.

Solmio®-kassa on nopea ja kevytkäyttöinen järjestelmä monipuolisilla ominaisuuksilla, ja sen käytöstä ei koidu sinulle yllättäviä provisiomaksuja ja lisäkuluja.

Kosketusnäytöllinen ja visuaalinen käyttöliittymä on helppo omaksua ja ottaa käyttöön myös  aloilla, joilla työskentelee paljon tilapäistyövoimaa ja osa-aikaisia työntekijöitä.

» Ei yllättäviä kuluja

Yksinkertainen hinnoittelu: kiinteä kuukausimaksu. Toisin kuin useilla muilla mobiilikassajärjestelmillä, Solmio®-kassalla ei ole korkeita provisiomaksuja.

» Langaton ympäristö

Solmio®-kassa on aidosti langaton kassa. Mobiili kassaratkaisu mahdollistaa henkilöstön vapaan liikkumisen myymälässä. Ei turhia johtoja!

» Nopeat hintamuutokset ja reaaliaikaiset raportoinnit

Solmio®-kassaan on helppo päivittää uudet hinnat nopeasti. Voit seurata reaaliaikaista raportointia läppäriltä vaikka kotisohvaltasi käsin.