• Maksupäätteet edullisesti ja nopeasti toimitettuna - Tampereen Kassajärjestelmät Oy

Poplapay - fiksumpi maksupääte

Poplapay on maksupäätepalvelu, jonka kattava tarjonta soveltuu kaiken kokoisille yritysille ja erilaisiin liiketoimintoihin. Maksaminen maksupäätteillä on luotettavaa, helppoa ja turvallista. Maksupäätteiden toimintavarmuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukat vaatimukset.

Lisäpalveluna saat maksuttoman Poplaview-nettisovelluksen, jonka avulla voit seurata omia maksutpahtumia ja hoidat yrityksesi korttimyyntiin liittyvän asiakaspalvelun sekä rahaliikenteen ja myynnin seurannan. Tilityserien, yksittäisten maksutapahtumien sekä myyntirapoirttien seuraaminen on helppoa ja kätevää.

Miksi sinun kannattaa hankkia maksupääte meiltä?

» Nopea toimitus - saat maksupäätteen käyttöösi jopa päivässä!

» Paikallinen apu aina lähellä - ota suoraan meihin yhteyttä! Sinun ei tarvitse enää soittaa anonyymiin asiakaspalveluun!

» Voit myös vuokrata meiltä maksupäätteen lyhytaikaiseen käyttöön esim. festareille, messuille, tapahtumiin jne.


Soita puh. 03-254 6100 ja kysy lisätietoja!


YOXIMO

Nopea 3G- ja WLAN-yhteydellä toimiva kannettava maksupäätePalvelupakettimme sisältää maksupäätteen, tapahtumien käsittely- ja lähimaksamisominaisuuden lisäksi mm.Oman huoltomme palvelut TampereellaNopean vaihtolaitepalvelun Raportointipalvelun netissä Soita puh. 03-254 6100 ja kysy lisätietoja!

YOMANI XR

Suomen tunnetuin kiinteä maksupääte!Palvelupakettimme sisältää maksupäätteen, tapahtumien käsittely- ja lähimaksamisominaisuuden lisäksi mm. Oman huoltomme palvelut TampereellaNopean vaihtolaitepalvelunRaportointipalvelun netissä Soita 03-254 6100 ja kysy lisätietoja!

CHD 6800

  CHD 6800 on kätevän kokoinen ja vapaasti muokattava Android-kassa. Suomenkielinen ohjelmisto on helppo käyttää ja ylläpitää. Kassassa on sisäänrakennettu nopea kuittikirjoitin. Sisältää asiakasnäytön ja kassalaatikon. Soita puh. 03-254 6100 ja kysy tarjous!