Restolution - uudenaikainen ravintolajärjestelmäsi netissä!

Restolution on kehitetty palvelemaan kaikkia ravintolasi tarpeita juuri siellä missä ikinä oletkin. Restolutionilla hallitset raportoinnin, varastot, tuotteet ja kaikki muutkin sinulle tärkeät tiedot aina yhdestä ravintolasta useamman toimipisteen ketjunhallintaan asti.

Salissa - keskityt asiakaspalveluun, koska kassatyöskentely on tehty puolestasi helpoksi. Viestität keittiölle tilauksista ja pidät itsesi ajan tasalla asiakkaistasi hyvän pöytäkäsittelyn avulla. Liikut asiakkaiden parissa ja vastaanotat tilauksia kannettavalla käsipäätteelläsi. Hoidat tilitykset ja muut  rutiinit ilman paperia ja kynää järjestelmän raporttien ja tilitystoimintojen avulla

Liikkeellä tai toimistolla - pysyt yhteydessä liiketoimintaasi vaikka et olisi paikalla.
 Tarkistat internetin välityksellä ravintolasi tietoja ja toimintaa silloin kun sinulle sopii. Hallitset varastoasi. Pidät huolta tavarantoimittajiesi valikoimista ja hinnoista sekä vertailet kaikilta toimittajilta tekemiä ostoksiasi. Tarkastat raportit kädenkäänteessä ja tiedät koko ajan miltä asiakaspaineesi sekä katteet näyttävät. Tuloksesi on välittömästi ajan tasalla.

Keittiössä - tartut hävikkiin ajoissa hyvän varastoraportoinnin ansiosta sekä suunnittelet annoksesi tarkasti ostohintojen ja katteiden perusteella!
 Vastaanotat viestejä ja viestität takaisin henkilökunnalle keittiönäyttöjen ja tulostimien avulla. Sekä annoksiesi menekkiä että varastoa seuraat reaaliajassa.


Soita puh. 03-254 6100 tai poikkea käymään toimistollamme. Teemme sinulle tarjouksen ravintolajärjestelmästä ja siihen yhteensopivista kassakoneista ja maksupäätteistä.


Yhteensopivat kassamallit ja maksupäätteet:

  • Sharp-kassat
  • Soft Pos -kassapäätteet
  • Soft Pos Easy -kassa
  • Soft Pos iPad -kassa
  • Verifone VX680 ja Yomani-maksupäätteet